Homies | Al meer dan 50.000 bezoekers voor Homies
Homies trekt volle zalen in de Nederlandse bioscopen. De film trok in de eerste drie dagen al meer dan 50.000 bezoekers. De film is daarmee hard op weg om binnen een week de 'gouden status' te behalen.
Homies
272
single,single-post,postid-272,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Al meer dan 50.000 bezoekers voor Homies

25 jan 2015

Homies trekt volle zalen in de Nederlandse bioscopen. De film trok in de eerste drie dagen al meer dan 50.000 bezoekers. De film is daarmee hard op weg om binnen een week de ‘gouden status’ te behalen.

Dat blijkt uit de cijfers van de Nederlandse bioscopen. Homies is het regiedebuut van Jon Karthaus, tot nu toe vooral bekend als acteur uit de Zoop-films. De hoofdrollen worden gespeeld door Robert de Hoog, Tibor Lukacs, Gijs Naber en Manuel Broekman.

Over Homies:
Timo is er helemaal klaar voor om zijn ex-vriendin, die hem gedumpt heeft, terug te winnen. Om daarvoor te zorgen moet hij eindelijk zijn leven op de rit zien te krijgen. Hij moet meer verantwoordelijkheid nemen en gedisciplineerd werken aan de stap naar volwassenheid.

Dit goede voornemen wordt ruw verstoord als Timo bij thuiskomst oog in oog staat met gewapende Russische maffia. Timo’s huisgenoot Sebas moet iets bekennen. Sebas heeft per ongeluk een drugsdeal verstoord en nu moeten de jongens dit rechtzetten door binnen zeven dagen 22 kilo cocaïne te verkopen voor de Russische maffia. Timo ziet het voornemen om een “volwassen leven” te leiden voor zijn ogen uiteen spatten. Timo, Sebas en hun twee huisgenoten Mark en Felix moeten een plan bedenken. Maar geen van hen heeft ervaring met drugsgebruik, laat staan met het verkopen van een dergelijke hoeveelheid. Diverse plannen passeren de revue: van doorgesnoven taxichauffeurs tot aan Turkse penoze. Hun dagen lijken geteld. Maar dan komt Timo op een idee…

 

Homies

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.