Homies | Cast - Homies de Film
Meer informatie over de cast van de comedy Homies, met o,a, Manuel Broekman, Gijs Naber, Robert de Hoog, Tibor Lukacz, Charlie Chan Dagelet, Carolien Spoor en Victoria Koblenko. Regie is in handen van Jon Karthaus.
homies, cast homies, homies de film
11
page,page-id-11,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

Cast

Homies - Tibor

Mark (Tibor Lukács)

Mark is een grote jongen, door zijn diensttijd gevormd tot een bijzonder emotioneel type. Angst komt niet voor in het woordenboek van Mark. Hij ziet het leven zelf eigenlijk als één grote missie. Zijn droom is om sportles te geven aan modellen in het Vondelpark onder de Shakespeariaanse titel: “Boobcamp”.

Homies - Manuel

Sebas (Manuel Broekman)

Sebas is de laconieke partyboy die fluitend door het leven gaat. Zijn favoriete zin is: “Gaan we regelen!”, maar daar blijft het dan ook vaak bij. Hij heeft geen opleiding gedaan omdat hij altijd handeltjes had, voornamelijk in nutteloze gadgets. Sebas vindt het belangrijk om het leven te vieren.

Homies - Gijs

Felix (Gijs Naber)

Felix is de neuroot van het stel. Zijn karakter wordt getekend door een gezonde mix van ADHD en hypochondrie. Hij probeert alles in schema’s en lijstjes te vatten. Hij moet alles van tevoren plannen omdat hij anders veel te snel is afgeleid. Het is een licht nerveuze, maar altijd vriendelijke jongen.

Homies - Robert

Timo (Robert de Hoog)

Timo is het type twaalf ambachten, dertien ongelukken. Hij doet zijn best om iets van zijn leven te maken, maar externe factoren gooien meestal roet in het eten. Hij is vriendelijk, een beetje cynisch, maar staat altijd voor iedereen klaar. Zélfs als zijn vriend Sebas zichzelf in de nesten werkt.

 

Charlie

Sophie (Charlie-Chan Dagelet)

Sophie is het ultieme droommeisje met een fijne energie. Een dame met een visie en een plan. In de ogen van Timo de ideale vrouw. Sophie heeft Timo verlaten wegens zijn gebrek aan levensinzet en verantwoordelijkheid.

Carolien

Mandy (Carolien Spoor)

Carolien Spoor speelt de rol van Mandy, de beste vriendin van Sophie (Charlie-Chan Dagelet). Zonder dat ze het zelf in de gaten heeft, weet ze Timo wel in de juiste richting te pushen.

Kiki

Saartje (Kiki van Deursen)

Kiki van Deursen speelt Saartje, de andere beste vriendin van Sophie. Saartje is het helemaal met de keurze van Sophie om Timo te dumpen eens. Ze vindt persoonlijk Sebas een veel interessantere partij.

Yannick

Joost (Yannick van de Velde)

Yannick van de Velde speelt de rol van IT-nerd Joost, werkzaam voor het bedrijf Appalicious.

 

Ferdi

Guido (Ferdi Stofmeel)

Ferdi Stofmeel speelt de rol van IT-nerd Guido, werkzaam voor het bedrijf Appalicious. Hij is min of meer de woordvoerder van het bedrijf en probeert op geheel eigen wijze Timo op het matje te roepen als hij weer eens niet zijn beloftes nakomt.

Geza

Fons (Geza Weisz)

Geza Weisz speelt de rol van de IT-nerd Fons. Samen met drie andere nerds werkt hij voor Timo en zijn zij bezig om een App voor hem te ontwikkelen. Het feit dat dit al jaren duurt, ligt niet aan de skills van de nerds…

Jim

Dave (Jim Deddes)

Jim Deddes speelt de rol van IT-nerd Dave, werkzaam voor het bedrijf Appalicious.Dave valt vooral op door zijn unieke kledingsmaak.

Victoria

Ivana (Victoria Koblenko)

Victoria Koblenko vervult de rol van Ivana, een dame die deel uitmaakt van de in Amsterdam opererende Russische maffia en die voor niks en niemand terugdeinst. In haar ogen zijn de vier homies en stel enorme losers en dat steekt ze niet onder stoelen of banken.

 

En:

Horace Cohen (Gerrit)
Sanne Vogel (Zus van Timo)
Oscar Aerts (Ferry)
Jennifer Hoffman (Incassoagent)
Bas Hoeflaak (deurwaarder)
Johnny Kraaijkamp (boze vader)
Hans Kesting (Rechercheur)
Cees Geel (barman)
Sinan Eroglu (Nordin)
Eva Laurenssen (Serveerster)