Homies | Homies is GOUD!
Afgelopen weekend verwelkomde de komedie Homies zijn 100.000ste bezoeker. Daarom kregen homies Robert De Hoog, Manuel Broekman en regisseur Jon Karthaus maandag de Gouden Film uitgereikt.
homies
283
single,single-post,postid-283,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Homies is GOUD!

02 feb 2015

Afgelopen weekend verwelkomde de komedie Homies zijn 100.000ste bezoeker. Daarom kregen homies Robert De Hoog, Manuel Broekman en regisseur Jon Karthaus maandag de Gouden Film uitgereikt. Daarnaast kregen de scenarioschrijvers van de film, Jon Karthaus en Diederik Jekel, de hierbij horende Gouden Pen uitgereikt. Deze twee prijzen worden uitgereikt aan de films die 100.000 bezoekers passeren. De film trok in de eerste drie dagen al meer dan 50.000 bezoekers en draait momenteel in 103 bioscopen.

 

Homies volgt de vier vrienden Timo, Sebas, Felix en Mark (gespeeld door Robert de Hoog, Manuel Broekman, Gijs Naber en Tibor Lukács), die plotseling in de problemen komen met de Russische maffia. Sebas heeft per ongeluk een drugsdeal verstoord en nu moeten de jongens dit rechtzetten door binnen zeven dagen 22 kilo cocaïne te verkopen voor de Russische maffia. Timo ziet het voornemen om een “volwassen leven” te leiden voor zijn ogen uiteen spatten.

 

Timo, Sebas en hun twee huisgenoten Mark en Felix moeten een plan bedenken, maar geen van hen heeft ervaring met drugsgebruik, laat staan met het verkopen van een dergelijke hoeveelheid. Diverse plannen passeren de revue: van doorgesnoven taxichauffeurs tot aan Turkse penoze. Hun dagen lijken geteld, maar dan komt Timo op een briljant idee…

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.