Homies | Sterrencast comedy Homies compleet!
Met de toevoeging van Johnny Kraaijkamp, Jennifer Hoffman, Bas Hoeflaak, Yannick van de Velde, Hans Kesting, Eva Laurenssen, Sinan Eroglu en Cees Geel is de sterrencast van de film HOMIES compleet.
Homies, sterremcast, johnny kraaijkamp, jennifer hoffman, bas hoeflaak, yannick van de velde, hans kesting, cees geel
43
single,single-post,postid-43,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

Sterrencast comedy Homies compleet!

30 sep 2014

Met de toevoeging van Johnny Kraaijkamp, Jennifer Hoffman, Bas Hoeflaak, Yannick van de Velde, Hans Kesting, Eva Laurenssen, Sinan Eroglu en Cees Geel is de sterrencast van de film HOMIES compleet.

Cees Geel speelt een kleine bijrol als geflipte barman. Jennifer Hoffman en Bas Hoeflaak hebben samen een scène als incasso-agent en deurwaarder die aankloppen bij de homies om nog enkele openstaande rekeningen te vereffenen. Johnny Kraaijkamp vervult de rol van opa en is samen met Eva Laurenssen te zien in de openingsscène. Yannick van de Velde wordt IT-nerd Joost. Sinan Eroglu is Nordin en Hans Kesting is de rechercheur met wie Timo het aan de stok krijgt. De comedy HOMIES is vanaf 29 januari in de bioscoop te zien.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de hoofdrollen zijn weggelegd voor Robert de Hoog (Timo), Charlie-Chan Dagelet (Sophie), Manuel Broekman (Sebas), Gijs Naber (Felix) en Tibor Lukacs (Mark). De grote bijrollen worden ingevuld door Geza Weisz, Kiki van Deursen, Carolien Spoor, Sanne Vogel, Horace Cohen, Victoria Koblenko en Oscar Aerts.


Synopsis

In de comedy Homies is Timo (Robert de Hoog) vastbesloten om zijn ex-vriendin Sophie (Charlie-Chan Dagelet) terug te winnen. Hij en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte… Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Dit is voor Timo nogal een dingetje zeg maar… Want het zooitje ongeregeld waar hij nog steeds mee samenwoont, is nog lang niet toe aan een volwassen leven. Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break up allang heeft omgegooid. Kleine uitdaging is alleen wel dat hij de waarheid iets mooier heeft gemaakt dan deze daadwerkelijk is.

Vol goede moed na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn Homies Mark, Felix en Sebas. Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia. Sebas (Manuel Broekman) blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit kleine ‘incidentje’ heeft ertoe geleid dat er niet alleen drie zwaar geïrriteerde Russen in huis staan, maar er ook 22 kilo coke ligt. Aan Timo, Mark, Sebas en Felix de verantwoordelijke taak om deze lading binnen één week te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies….

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.